International service
Stollár Béla utcába luxus szinten felújított lakás

V.Kerület , Banknegyed

99.000.000 HUF

1.356.164 / m2 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

73

Négyzetméter

Stollár Béla utcába luxus szinten felújított lakás

V.Kerület , Banknegyed

Térkép megjelenítése

99.000.000 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

73

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.356.164 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
15.000 HUF
Kilátás:
Kert
Lakás állapota:
Luxus
Tájolás:
Dél-nyugat
Épület állapota:
Felújított

Leírás

3 szobás, amerikai konyhás nappalis luxus lakás V. Kerület egyik legszebb utcájában egy csodálatos patinás épületében eladó. A lakás márvány csempézett és járólapozott 2 fürdőszobája 1-1 toalettel, egyikben tusolóval a másikban pedig fürdőkáddal lett felújítva. Igazi ritkaságnak számít a belvárosi nagy erkélyes luxus lakás a 2 különnyíló hálószobával és 2 fürdőszobájával. 2 szobában légkondicionáló gondoskodik a nyári hónapokban az ingatlan hűtéséről. Mindkét hálószoba külön bejáratú és a lakás két végében helyezkedik el. A vadonatúj márvány lapos bútorok megbeszélés tárgyát képezik melyek a vételáron felül értendő.
Lakás táv-felügyelettel ellátott risztóval felszerelt.

Felszereltség

Erkély
Fürdőkád
Elektromos Fűtés
Bútorozott
Hőszivattyús Fűtés
Zuhany

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.