International service
Hajós utcában három szobás, galériázott lakás

VI.Kerület , Belső-Terézváros

60.000.000 HUF

952.381 / m2 HUF

3

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

63

Négyzetméter

Hajós utcában három szobás, galériázott lakás

VI.Kerület , Belső-Terézváros

Térkép megjelenítése

60.000.000 HUF

3

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

63

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
Földszint
Négyzetméter ár :
952.381 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
15.000 HUF
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Felújított
Tájolás:
Észak-nyugat

Leírás

Az Operaház szomszédságában, az Andrássy út közvetlen közelében, a Hajós utcában kínálok megvételre egy kívül-belül gyönyörű, rendezett,

reprezentatív ház földszintjén lévő ingatlant, akár lakás, irodai vagy üzleti használatra vagy befektetési célra.

Felszereltség

Konvektor

VI.Kerület - Hétköznapi Fényűzés

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.