English
Parlamenthez közel, elegáns épületben felújítandó lakás

V.Kerület , Lipótváros

44.200.000 Ft

920.833 Ft / m2

1.5

Szobák

hálószoba

0.5

Hálószoba

m2

48

Négyzetméter

Parlamenthez közel, elegáns épületben felújítandó lakás

V.Kerület , Lipótváros

Térkép megjelenítése

44.200.000 Ft

1.5

Szobák

hálószoba

0.5

Hálószoba

48

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
920.833 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
19.800 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújítandó
Épület állapota kívül:
Felújított
Tájolás:
Dél-kelet

Leírás

Parlamenthez közel, elegáns belvárosi környezetben, jelenleg irodának használt lakás. Az ablakok az utcára, a ház előtti ápolt előkertre néznek.

A házhoz egy nagyon szépen karbantartott és ápolt belső kert tartozik.

Különböző célú kiadásra és befektetésre is kiváló.

Kényelemes lakás, könnyen alakítható.

Felszereltség

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.