International service
A Gozsdu udvar szomszédságában

VI.Kerület , Belső-Terézváros

95.760.000 HUF

1.243.636 / m2 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

77

Négyzetméter

A Gozsdu udvar szomszédságában

VI.Kerület , Belső-Terézváros

Térkép megjelenítése

95.760.000 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

77

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.243.636 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
23.639 HUF (Vízzel)
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél-kelet

Leírás

Kellemes hangulatú lakás a Gozsdu udvar szomszédságában, modern stílusban, fiatalosan felújított állapotban, beépített bútorokkal és gépekkel, cirkófűtéssel és klímával.

A lakásnak egy extra belső udvara is van a 77m2 alapterületen felül még.

Azonnal költözhető kár saját részre, akár bérbeadásra egyaránt kiváló választás.

 

 

Come see the nice and sunny two room apartment resting on the second floor of a well maintained nice building in a perfect location next to city center 5th district. It's unique layout offers two large windows to the wide open street, bringing in an incredible amount of natural light and creating also a warm feeling throughout the space. It provides the feeling of all comfortness instilled with two separate bathrooms, added modern conviniences like remote controlled gas heating, air conditioning, shutters and a fully equipped American style kitchen you need.
Additional unique space is an intim inner yard, belongs to this apartment only.

The location is perfect and just steps away from downtown fashion and shopping streets, cafes and restaurants and also Deák square with convinient access to public transportation even direct to the international airport.

Apartment is clean and furnished, there are meters to give a measure of gas and electric consumotion, monthly common charge is 24.000 HUF with countless water included.

Felszereltség

Légkondicionáló
Cirkó Fűtés
Mosogatógép
Hűtő
Magas Belmagasság
Főzőlap
Kaputelefon
Ablak a mosdóban
Nyitott konyha
Sütő

VI.Kerület - Hétköznapi Fényűzés

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.