English
2. kerületi luxus villa

II. Kerület , Szépvölgy

3.300.000.000 Ft

3.000.000 Ft / m2

8

Szobák

hálószoba

6

Hálószoba

m2

1100

Négyzetméter

2. kerületi luxus villa

II. Kerület , Szépvölgy

Térkép megjelenítése

3.300.000.000 Ft

8

Szobák

hálószoba

6

Hálószoba

1100

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
7
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
3.000.000 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai, Panorámás, Kert
Ingatlan állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Dél

Ideális

Hosszú Távú Bérlésre

Alapozza meg kényelmesen bevételi forrását egy ingatlankezelő cég bevonásával. Az ingatlanbérbeadási tevékenységünket minden esetben az állapot és elhelyezkedés kínálta lehetőségekre alapozva a lehető legkedvezőbb megtérüléssel végezzük.

Leírás

Amerikai stílusú luxus ingatlan eladó természetvédelmi terület határán, gyönyörű zöld környezetben.

A ház teljesen gépesített, automatizált, intelligensen vezèrelhető , lift is van a hàzban (napelem, napkollektor, levegős hőszivattyú, lègtechinka, központi porszívó, riasztó ès kamera rendszer, beépített audio rendszer).


A házban 6 hálószoba, 7 fürdőszoba, 3 gardrobszoba, 2 nappali, egy 80 m2 konyha ètkező (gaggenau gépekkel ès subzero óriàshűtővel) található.
A garázs 300 m2 ( 6-7 autó férőhellyel). A házhoz wellness is tartozik gőzkabinnal szaunával, valamint egy 300 m2-es terasz 15 m-es kültéri medencèvel ès egy nyári konyhával.

A házhoz egy 3000 m2 rendezett angol park tartozik

További Informacioért hivjon bizalommal. 

Felszereltség

Légkondicionáló
Pince
Fürdőkád
Mosogatógép
Elektromos Redőny
Padlófűtés
Hűtő
Bútorozott
Garázs
Kert
Kert hozzáférés
Konditerem
Jakuzzi
Konyhasziget
Tehermentes
Medence
Szauna
Zuhany
Raktár
Kaputelefon
Mosógép
Ablak a mosdóban
Ablak a konyhában
Sütő

II. Kerület

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.