International service
Hercegprímás utcában felújított lakás

V.Kerület , Belváros

53.000.000 HUF

1.514.286 / m2 HUF

1.5

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

35

Négyzetméter

Hercegprímás utcában felújított lakás

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

53.000.000 HUF

1.5

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

35

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
1.514.286 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
12.250 HUF
Kilátás:
Udvari
Ingatlan állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél

Leírás

A lakás Budapest V. kerületében, a Szent István Bazilika melletti épületben (lásd képeken kiemelve), a belváros szívében, a Szent István tér sarkán, a metróállomástól, tömegközlekedéstől néhány perc sétára lévő hangulatos egyedi és felújított homlokzatú impozáns, liftes Pichler-ház első emeletén, a rövid folyosó utolsó traktusában található, szellős udvarra néző, így világos, csendes, elvonulásra alkalmas, négy éve esztétikailag – műszakilag teljes körűen felújított és felszerelt/bútorozott, 35 négyzetméter alapterületű összkomfortos lakás.

A lakóközösség rendezett, a lépcsőház, a lépcsők tisztántartva, az odafigyelés érződik a ház közös képviselője és lakói részéről. A lift felújított.

A belső tér kialakítása, a berendezés, a felhasznált anyagok kiválasztása lakberendező által történt. A padlófelületek, a nappali és a hálószoba kivételével mindenütt igényes járólappal burkoltak.

A nappali a már említett gyönyörű belső homlokzatra néz, ( ablaka eredeti fa, dupla üvegű), burkolata laminált padló, jó állapotú, a nappaliból nyílik a szintén ablakos hálószoba, illetve bejárat felőli oldalán kiérve található az előtér, konyha és a tágas fürdőszoba, mosógéppel. A konyha teljesen bútorozott, gépesített és felszerelt, oldalában térelválasztó étkező pult bárszékekkel.
A fürdő és wc egyben, tágas; a zuhanyzó üvegfallal szeparált.
A lakás fűtése egyedi skandináv elektromos, a vezérlőegységek minden fűtőelemen külön-külön megtalálhatók.

A saroklakás a közös használatú és külön, saját liftes lépcsőházból is megközelíthető. Elhelyezkedése miatt előtte nincs átjárás, így semmi nem zavarja a szép, csendes és rendezett udvarra eső látványt, amelyben építésekor öntöttvasból készült kutat építettek.

Az épület 1857-ben épült, a velencei Dózse-palotára, illetve Casa d’Orora emlékeztető, moreszk-gótizáló romantikus stílusú patinás ház Pichler Ferenc nagykereskedőről kapta nevét, amelyet felkérésére Weiser Ferenc építész tervezett.

Felszereltség

Bútorozott

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.