International service
Central Passage-ban eladó lakás

VI. Kerület , Belső-Terézváros

59.900.000 HUF

1.247.917 / m2 HUF

1.5

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

48

Négyzetméter

Central Passage-ban eladó lakás

VI. Kerület , Belső-Terézváros

Térkép megjelenítése

59.900.000 HUF

1.5

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

48

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.247.917 HUF / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Újszerű
Tájolás:
Dél

Leírás

A Deák tértől mindössze 100 méterre helyezkedik el a Central Passage, ahol a rövid távú bérleményeztetés is kiválóan működik.

A társasház 2007-ben épült, minden épületszárnyban külön lift működik, a belső részek folyamatos karbantartás alatt állnak, a magasszintű bérleményeztetés érdekében.

A lakás a Covid időszakot megelőző időszakban átlagosan havi 25 napot volt bérbeadva, így a magas bevétel garantált.

A házban a bérleményeztetést 4-5 cég is szívesen vállalná, így a havi 7-800 euros bevétel garantált.

 

Felszereltség

Erkély
Központi Fűtés

VI. Kerület - Hétköznapi Fényűzés

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.