English
Dunára, Parlamentre és a Dunai hídakra panorámás felújított lakás

I.Kerület , Gellérthegy

179.000.000 Ft

2.983.333 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

60

Négyzetméter

Dunára, Parlamentre és a Dunai hídakra panorámás felújított lakás

I.Kerület , Gellérthegy

Térkép megjelenítése

179.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

60

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
2.983.333 Ft / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
13.000 HUF
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Tájolás:
Észak-kelet

Leírás

VALÓSZINŰLEG EGYEDÜLÁLLÓ LÁTVÁNY, A LAKÁS BÁRMELY PONTJÁRÓL LÁTHATÓ PANORÁMA, AMENNYIBEN EGYSZERRE LÁTHATÓ A PARLAMENT–LÁNCHÍD –MARGT HÍD ÉS A VÁR!! A LAKÁS 60 NM, EBBŐL KB. 34 NM A NAPPALI AZ AMERIKAI KONYHÁVAL, HÁLÓFÜLKE BERENRDEZVE 8 NM, GYEREKSZOBA BERENDEZVE VAGY GARDROBBÁ ALAKÍTHATÓAN 5,8 NM, A TÖBBI RÉSZ A FÜRDŐSZOBA , AZ ELŐTÉR ÉS A WC KB 12NM. A LAKÁSBÓL KÖZVETLENÜL NYÍLIK A 80 NM TERASZ, AMELY KÖZÖS HASZNÁLATÚ A TÁRSASHÁZZAL , DE MINDENKINEK VAN ERKÉLYE VAGY TERASZA!!

A LAKÁS ELEKTROMOS, BÁRHONNAN TÁVIRÁNYITHATÓ, OKOS KLÍMÁVAL ELLÁTOTT! GÁZ ÉS RADIÁTOROK IS RENDELKEZÉSRE ÁLLNAK, EBBEN AZ ESETBEN GÁZKÉSZÜLÉKET KELL BEIKTATNI, SZÁMOS MÁS OKOS FUNKCIÓ IS RENDELKEZÉSRE ÁLL (TÁVIRÁNYÍTHATÓ LÁMPÁK, ELEKTROMOS TÁVIRÁNYÍTOTT MŰANYAG REDŐNY). A KONYHA PULTBA ÉPÍTETT FÖZŐLAPPAL ÉS MINDEN SZÜKSÉGES HÁZTARTÁSI GÉPPEL (BOSCH GÉPEK) ELLÁTOTT! A LAKÁSHOZ GARÁZS IS TARTOZIK, AMELY KÜLÖN NEM ELADHATÓ CSAK BÉRBE ADHATÓ! NAGYON ALACSONY A KÖZÖS KTG. 13E FT, KIS LAKÓKÖZÖSSÉG, AZ ÉPÜLET TAVALYELŐTT KAPOTT ÚJ KÜLSŐT! MAGA A LAKÁS MOST LETT FELÚJÍTVA .

Felszereltség

Légkondicionáló
Amerikai konyhás
Elektromos Redőny
Garázs
Terasz

I.Kerület

Az első kerület a történelmi Buda szíve, központja.A Tabán kanyargós utcáin eljuthatunk az UNESCO világörökség egyik kiemelt helyszínére a Budai Várnegyedbe. A negyed idilli nyugodtsága átszövi az utcákat, ahol gourmet éttermek és ínyenc kávézók sorai fogadják a megpihenni vágyókat. Egy könnyed sétával akár bejárhatjuk a híres Halászbástyát, gyönyörködhetünk a gótikus Szent Mátyás templom esztétikájában, vagy akár ellátogathatunk a Magyar Nemzeti Galériába is. A Dunaparthoz érkezve újabb páratlan látvány fogad miközben a pesti oldal panorámáját élvezve végigjárjuk a Várkert Bazár ösvényeit, ahol további éttermek és teaházak fogadnak. Ez városunk legkisebb kerülete, mégis több mint 200 nevezetességnek ad otthont, megtartva nyugodt és kellemes hangulatát.

A
Hangulat

A főváros egy romantikus szeglete az elmúlt idők koraiból, ahol az építészet eklektikus keveredése a

Mire számíthatunk

Történelmi épületek, lépcsők, járdák és emlékművek végtelen sora, amelyek meglepően hangulatos és modern kerületet alkotnak. Kiemelt zöldövezetei és a város legjobb fitness központjai egyaránt emelik a kerület hírnevét és ingatlanjaik értékét. A szédítő műemlékek, dombok és a gyönyörű dunai hidak garantálják, hogy csodálatos kilátásban sosem lesz hiány.

Mire ne számítsunk

Az első került kellemes otthoni környezetet kínál, azonban gyorséttermekben és szórakozóhelyekben hiányos. Itt a nap lementével az utcák elcsendesednek, míg pesten elindul az éjszakai élet. Szerencse, hogy aki mégis erre vágyik, csak a híd másik oldalára kell eljutnia.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.