International service
Unikális Vörösmarty utcai lakás a kínálatunkban

V.Kerület , Belváros

900.000.000 HUF

2.980.132 / m2 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

302

Négyzetméter

Unikális Vörösmarty utcai lakás a kínálatunkban

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

900.000.000 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

302

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
5
Négyzetméter ár :
2.980.132 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
400.000 HUF (Mindent tartalmaz)
Kilátás:
Utcai, Panorámás
Lakás állapota:
Luxus
Tájolás:
Észak
Épület állapota:
Újépítésű

Leírás

This 2 bedroom, 2 bathroom luxury penthouse apartment is the epitome of high class living in Budapest. From the top quality imported furniture and decor, to the elite home theater, this award winning designer spared no expense to create one of the most amazing apartments in the city.

The Crestron Smart Home touch panels, remotes and keypads are everywhere to give you full control of this breathtaking apartment. High fashion Baxter furniture pieces are on display throughout, and the bedrooms are adorned with Schlossatelier beds. The home theater provides amazing resolution and sound, and the wine storage room lets you keep all your favorites on hand. There is a parking space also, and the building is maintained to the highest standards of care.

The location is second-to-none, smack dab in the center of the Budapest with the Danube river within walking distance. With 268 sqm of interior space and 68 sqm of terraces, you can really enjoy this one-of-a-kind gem inside and out!

Felszereltség

0-24 Portaszolgálat
Légkondicionáló
Fürdőkád
Mosogatógép
Több Lift
Duplex
Hűtő
Bútorozott
Garázs
Magas Belmagasság
Konyhasziget
Tehermentes
Zuhany
Felső Emelet
Kaputelefon
Mosógép
Nyitott konyha
Sütő
Terasz

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.