International service
Belgrád Rakparton panorámás nagypolgári lakás

V.Kerület , Belváros

350.000.000 HUF

3.333.333 / m2 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

105

Négyzetméter

Belgrád Rakparton panorámás nagypolgári lakás

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

350.000.000 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

105

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
3.333.333 HUF / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Tájolás:
Nyugat
Épület állapota:
Felújított

Leírás

Belgrád rakparton, legfelső emeleti felújított polgári lakás felújított szép épületben kilátással a Gellért hegyre, Citadellára!

Felszereltség

Amerikai konyhás
Fürdőkád
Magas Belmagasság
Felső Emelet

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.