International service
Napfényes lakás a Csalogány utcában

II.Kerület

108.000.000 HUF

1.000.000 / m2 HUF

3.5

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

108

Négyzetméter

Napfényes lakás a Csalogány utcában

II.Kerület

Térkép megjelenítése

108.000.000 HUF

3.5

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

108

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.000.000 HUF / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai, Panorámás, Kert
Lakás állapota:
Közepes állapot
Tájolás:
Dél
Épület állapota:
Jó állapot

Leírás

A Parlamentre panorámás, déli fekvéséből adódóan gyönyörűen világos, erkélyes lakás eladó privát parkolóval a II. kerület frekventált részén.

A társasház egy jól karbantartott, igényes műemlék épület hozzá méltó lakóközösséggel.

A lakás elrendezése remek. A 3 és fél szoba, hall, konyha kamrával és a kádas fürdőszoba teljesen körbejárható. A konyha ablakos, a fél szobából az erkélyre jutunk, ami a belső kertre néz.

Kiváló tömegközlekedés: M2, Hév, 19-es és 41-es villamos, valamint több buszállomás

A vásárcsarnok és a Dunapart 5 perc séta, de a Mamut I-II. bevásárlóközpontok, a Margitsziget vagy akár a Budai Vár is könnyen elérhető.

Felszereltség

Erkély
Pince
Központi Fűtés
Hűtő
Bútorozott
Tehermentes
Parkolóhely
Felső Emelet
Mosógép
Ablak a mosdóban
Ablak a konyhában
Sütő

II.Kerület - Kertváros a városban

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.