International service
Impozáns, polgári luxus a belvárosban!

VI. Kerület , Belső-Terézváros

86.900.000 HUF

1.336.923 / m2 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

65

Négyzetméter

Impozáns, polgári luxus a belvárosban!

VI. Kerület , Belső-Terézváros

Térkép megjelenítése

86.900.000 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

65

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.336.923 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
14.000 HUF
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Felújított
Tájolás:
Dél-kelet

Leírás

Az Arany János utcai metró és a Szent István Bazilika közvetlen közelében eggy nappali+ 2 hálószobás lakást kínálunk megvételre.

A társasház  a 19. század legvégét idézi, amelynek a pompáját 10 éve az állapota is alátámaszt.

A lépcsőház, az üveglift,  a tökéletes szobor és zöldfelületek váltakozása teszi igazán előkelővé a házat.

Az ingatlan belső terei kellemesek és harmonikusak, és 100%-ig felújítottak.

Felszereltség

Központi Fűtés
Bútorozott

VI. Kerület - Hétköznapi Fényűzés

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.