International service
Dunai panorámás lakás a Lánchíd utcában

I.Kerület

144.900.000 HUF

1.704.706 / m2 HUF

2.5

Szobák

hálószoba

1.5

Hálószoba

m2

85

Négyzetméter

Dunai panorámás lakás a Lánchíd utcában

I.Kerület

Térkép megjelenítése

144.900.000 HUF

2.5

Szobák

hálószoba

1.5

Hálószoba

85

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.704.706 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
15.000 HUF
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújítandó
Tájolás:
Kelet
Épület állapota:
Jó állapot

Leírás

DUNAI PANORÁMÁS LAKÁS A LÁNCHÍD UTCÁBAN

Az I. kerületben, a Várkert Bazárnál található ez a 2. emeleti, dunai panorámás, klasszikus polgári, lépcsőházból nyíló lakás.

A társasház folyamatosan karbantartott, a lakás belső tereit érdemes átalakítani, ugyanis a dunai panoráma a kellemes környezet mind hozzájárul hozzá, hogy igen értékes ingatlanról beszélhetünk.

Az ingatlan előtt kellemes park található, amelyet az elmúlt években készítettek el. 

A Lánchíd utca díszkövezése, a Hotel Clark felépülése és a Lánchíd 2022-ben elkezdődő rekonstrukciója emeli a környezet értékét.

Felszereltség

Pince
Konvektor
Park

I.Kerület - Életre kelt történelem

Az első kerület a történelmi Buda szíve, központja.A Tabán kanyargós utcáin eljuthatunk az UNESCO világörökség egyik kiemelt helyszínére a Budai Várnegyedbe. A negyed idilli nyugodtsága átszövi az utcákat, ahol gourmet éttermek és ínyenc kávézók sorai fogadják a megpihenni vágyókat. Egy könnyed sétával akár bejárhatjuk a híres Halászbástyát, gyönyörködhetünk a gótikus Szent Mátyás templom esztétikájában, vagy akár ellátogathatunk a Magyar Nemzeti Galériába is. A Dunaparthoz érkezve újabb páratlan látvány fogad miközben a pesti oldal panorámáját élvezve végigjárjuk a Várkert Bazár ösvényeit, ahol további éttermek és teaházak fogadnak. Ez városunk legkisebb kerülete, mégis több mint 200 nevezetességnek ad otthont, megtartva nyugodt és kellemes hangulatát.

A
Hangulat

A főváros egy romantikus szeglete az elmúlt idők koraiból, ahol az építészet eklektikus keveredése a

Mire számíthatunk

Történelmi épületek, lépcsők, járdák és emlékművek végtelen sora, amelyek meglepően hangulatos és modern kerületet alkotnak. Kiemelt zöldövezetei és a város legjobb fitness központjai egyaránt emelik a kerület hírnevét és ingatlanjaik értékét. A szédítő műemlékek, dombok és a gyönyörű dunai hidak garantálják, hogy csodálatos kilátásban sosem lesz hiány.

Mire ne számítsunk

Az első került kellemes otthoni környezetet kínál, azonban gyorséttermekben és szórakozóhelyekben hiányos. Itt a nap lementével az utcák elcsendesednek, míg pesten elindul az éjszakai élet. Szerencse, hogy aki mégis erre vágyik, csak a híd másik oldalára kell eljutnia.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.