International service
Bem rakparton nagy erkélyes lakás

II.Kerület

79.900.000 HUF

1.630.612 / m2 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

49

Négyzetméter

Bem rakparton nagy erkélyes lakás

II.Kerület

Térkép megjelenítése

79.900.000 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

49

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
1.630.612 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
30.000 HUF (Fűtéssel)
Kilátás:
Utcai, Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél

Leírás

A Dunánál nagy erkélyes lakást ajánlok figyelmükbe, amely nappali + 1 hálószobás, melyből az ország legszebb épületét látjuk az erkélyen ülve.

A déli fekvésnek köszönhetően kellemesen világos, és nagy előnye az ingatlannak, hogy nincs szembe szomszéd.

 

Felszereltség

Erkély
Központi Fűtés

II.Kerület - Kertváros a városban

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.