International service
Szervita téren LUXUS lakás KIADÓ

V.Kerület , Belváros

900.000 HUF

8.036 / m2 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

112

Négyzetméter

Szervita téren LUXUS lakás KIADÓ

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

900.000 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

112

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
5
Négyzetméter ár :
8.036 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
150.000 HUF (Mindent tartalmaz)
Kilátás:
Park
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Észak

Leírás

A belváros szívében található épület 2020 decemberében került átadásra, a mai kor igényeinek minden tekintetben megfelelő belsőépítészeti és épületgépészeti technológiák alkalmazásával, hőszivattyús, mennyezeti fűtés és hűtés rendszerrel, exkluzív burkoló anyagok, szaniterek, fürdőszoba és konyhai berendezések, bútorok felhasználásával. A lakás fő frontja a Szervita térre néz pazar kilátást biztosítva. A belső építészeti megoldások minimalista stílust képviselnek eredeti kortárs festmények és kisplasztika műtárgyak felhasználásával. A lakás előszoba, gardrób szoba, egybeépített konyha, étkező és nappali, két hálószoba, két fürdőszoba, továbbá háztartási helység, és vendégmosdó kialakítású, belső biztonsági automata tűzjelző és oltó rendszerrel, távvezérelt árnyékolókkal, modern TV berendezéssel van ellátva. Az épület 24 órás portaszolgálattal üzemel, 120m2 –es fitness helység és szauna áll a lakók rendelkezésére és szobaszerviz szolgáltatás is igénybe vehető. A lakás tartozéka továbbá egy 2m2 alapterületű zárható tároló. A teremgarázs autólifttel közelíthető meg, ahol – külön díjazás ellenében- egy gépkocsi beálló hely vehető igénybe.

Felszereltség

0-24 Portaszolgálat
Légkondicionáló
Amerikai konyhás
Erkély
Mosogatógép
Több Lift
Bútorozott
Garázs
Konditerem
Parkolóhely
Szauna
Legfelső emelet
Falfűtés
Mosógép

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.