English
Kiadó Luxus Lakás az Andrássy Úton

VI.Kerület , Belső-Terézváros

712.000 Ft

5.235 Ft / m2

4

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

136

Négyzetméter

Kiadó Luxus Lakás az Andrássy Úton

VI.Kerület , Belső-Terézváros

Térkép megjelenítése

712.000 Ft

4

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

136

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
5.235 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Közepes állapot
Tájolás:
Észak-nyugat

Leírás

KIADÓ LUXUS LAKÁS AZ ANDRÁSSY ÚTON

A belváros szívében kiadó a Világörökség részét képező patinás 6. kerületi Andrássy úton, az Operaházzal szemben egy igényesen kialakított 136 nm alapterületű II. emeleti lakás.


A lakás minimum 1 évre kiadó nem dohányzó, igényes egyedülállónak vagy párnak, családnak, 2 havi kaució és 1 havi bérleti díj megfizetésével költözhető. Kisállat tartása megbeszélés tárgyát képezi.

A lakás egy igazi gyöngyszem, nagyon csendes házban, jó lakóközösséggel.

Gyönyörű, napos, világos második emeleti nagypolgári ingatlan.

Az ingatlan igényesen bútorozott és gépiesített.

Amerikai konyhás nappali berendezése modern és ízléses, a letisztult stílusú konyha teljesen gépesített.

A fűtést és a meleg vizet házközponti kazán biztosítja. A fűtés a felszerelt egyedi mérők szerint, fogyasztás alapján kerül elszámolásra. A lakás redőnyös és klíma berendezéssel felszerelt.

Jó elhelyezkedésnek köszönhetően kiváló intézményi infrastruktúra és remek közlekedés jellemzi a környéket.

Felszereltség

Légkondicionáló
Amerikai konyhás
Fürdőkád
Cirkó Fűtés
Mosogatógép
Padlófűtés
Hűtő
Bútorozott
Konyhasziget
Tehermentes
Zuhany
Legfelső emelet
Kaputelefon
Mosógép
Ablak a mosdóban
Ablak a konyhában
Sütő

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.