International service
Kiadó luxuslakás a Perczel Mór utcában

V.Kerület , Banknegyed

1.800.000 HUF

9.474 / m2 HUF

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

190

Négyzetméter

Kiadó luxuslakás a Perczel Mór utcában

V.Kerület , Banknegyed

Térkép megjelenítése

1.800.000 HUF

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

190

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
3
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
9.474 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
25.000 HUF
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Felújított
Tájolás:
Dél

Leírás

LUXUSLAKÁS KIADÓ A SZABADSÁG TÉRNÉL, A PERCZEL MÓR UTCÁBAN!

Az ingatlan 3 éve lett teljesen felújítva luxus színvonalon és luxus minőségben. Nappali + 3 háló lett kialakítva 3 fürdővel. Az 5 nm-es erkélyről lehet gyönyörködni a Szabadság tér szépségében. Svájci faparketta, gaggenau konyhabútor gépekkel, svájci márványkandalló, Sonos hangtechnika, eredetivel megegyező, újragyártott, fa nyílászárók réz kilinccsel kerültek beépítésre a felújítás során. Az ingatlan 5000 euro!hó + rezsi áron kiadó!

Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal a további részletekért!

Felszereltség

Erkély
Cirkó Fűtés
Padlófűtés
Bútorozott
Ablak a konyhában

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.