International service
Andrássy úton frissen felújított lakás

VI.Kerület , Diplomatanegyed

210.000.000 HUF

2.100.000 / m2 HUF

3.5

Szobák

hálószoba

2.5

Hálószoba

m2

100

Négyzetméter

Andrássy úton frissen felújított lakás

VI.Kerület , Diplomatanegyed

Térkép megjelenítése

210.000.000 HUF

3.5

Szobák

hálószoba

2.5

Hálószoba

100

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
2.100.000 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
24.000 HUF (Vízzel)
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Tájolás:
Nyugat

Leírás

Andrássy úton, gyönyörű, frissen felújított, polgári házban eladó egy 100 nm-es, igényesen felújított, nappali + 3 hálós + 2 fürdős lakás.

A felújítás során ügyeltek az apró részletekre, a belmagassága 3.8 méter, a megfelelő hőmérsékletről fan-coil rendszer gondoskodik. Padló,-mennyezet és falfűtés is be lett építve. 

Ez a pazar otthon nagyon csendes, utcai nézetű, kellemes hangulatú.

Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal a további részletekért!

Felszereltség

Fan-coil fűtőrendszer
Padlófűtés
Falfűtés

VI.Kerület - Hétköznapi Fényűzés

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.