English
Bem rakparton Halászbástyára panorámás luxuslakás

I.Kerület , Váralja

159.900.000 Ft

1.259.055 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

127

Négyzetméter

Bem rakparton Halászbástyára panorámás luxuslakás

I.Kerület , Váralja

eladva
Térkép megjelenítése

159.900.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

127

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.259.055 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
30.000 HUF
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Nyugat

Leírás

Luxus lakás a Bem rakparton panorámával a Halászbástyára!

Bem rakparton eladó ez a frissen felújított, Halászbástyára panorámás, klasszikus, antik stílusban felújított, magazinok címlapjára illő, luxuslakás!

Ezt a gyönyörű otthont két részre osztották külön bejáratokkal, egy 100 nm-es, illetve egy 27 nm-es lakóegységgé. A nagyobbik lakásban egy nagy nappali, konyha, étkező, háló, fürdő és előszoba lett kialakítva, és a körfolyosón lehet megközelíteni a kisebbik lakást, amiben kis teakonyha, nappali, ami egyben háló is, és egy fürdő került kialakításra. Akár a két lakás egybenyitható is! 

A tulajdonos nagyon figyelt az apró részletekre is, kiváló minőségű anyagok, csempék, egyedi tervezésű konyhabútor került beépítésre. A fűtést és a meleg vizet a legkorszerűbb kondenzációs Viessmann kazán biztosítja. A fürdőkben Citterio szaniterek lettek beszerelve. A nappalit gyönyörű, Mardegan tölgyfaparketta díszíti. A nappaliban radiátorok biztosítják a meleget, a többi helyiségben padlófűtés.

Kiváló helyen, kiváló ingatlan!

WEBSÉTA:

https://kuula.co/share/collection/7q7tv?logo=bWVkaWEvMjEwNzY1LzYxODAtZTMyMS1jODdlLTU3NDIucG5n&info=0&logosize=40&fs=1&vr=1&zoom=1&sd=1&gyro=0&thumbs=4&inst=0

Ha felkeltettem az érdkeklődését, hívjon bizalommal a további részletekért! 

Felszereltség

Padlófűtés

I.Kerület

Az első kerület a történelmi Buda szíve, központja.A Tabán kanyargós utcáin eljuthatunk az UNESCO világörökség egyik kiemelt helyszínére a Budai Várnegyedbe. A negyed idilli nyugodtsága átszövi az utcákat, ahol gourmet éttermek és ínyenc kávézók sorai fogadják a megpihenni vágyókat. Egy könnyed sétával akár bejárhatjuk a híres Halászbástyát, gyönyörködhetünk a gótikus Szent Mátyás templom esztétikájában, vagy akár ellátogathatunk a Magyar Nemzeti Galériába is. A Dunaparthoz érkezve újabb páratlan látvány fogad miközben a pesti oldal panorámáját élvezve végigjárjuk a Várkert Bazár ösvényeit, ahol további éttermek és teaházak fogadnak. Ez városunk legkisebb kerülete, mégis több mint 200 nevezetességnek ad otthont, megtartva nyugodt és kellemes hangulatát.

A
Hangulat

A főváros egy romantikus szeglete az elmúlt idők koraiból, ahol az építészet eklektikus keveredése a

Mire számíthatunk

Történelmi épületek, lépcsők, járdák és emlékművek végtelen sora, amelyek meglepően hangulatos és modern kerületet alkotnak. Kiemelt zöldövezetei és a város legjobb fitness központjai egyaránt emelik a kerület hírnevét és ingatlanjaik értékét. A szédítő műemlékek, dombok és a gyönyörű dunai hidak garantálják, hogy csodálatos kilátásban sosem lesz hiány.

Mire ne számítsunk

Az első került kellemes otthoni környezetet kínál, azonban gyorséttermekben és szórakozóhelyekben hiányos. Itt a nap lementével az utcák elcsendesednek, míg pesten elindul az éjszakai élet. Szerencse, hogy aki mégis erre vágyik, csak a híd másik oldalára kell eljutnia.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.