International service
Andrássy úthoz közel felújított három szobás lakás
árcsökkenés

VI.Kerület , Külső-Terézváros

51.900.000 HUF

810.938 / m2 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

64

Négyzetméter

Andrássy úthoz közel felújított három szobás lakás árcsökkenés

VI.Kerület , Külső-Terézváros

Térkép megjelenítése

51.900.000 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

64

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
810.938 HUF / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
12.000 HUF (Víz nélkül)
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Közepes állapot
Tájolás:
Észak-kelet

Leírás

Mindösszesen 1 perc gyalogtávolságban az Andrássy út közelében, különleges történelmi hangulatú klasszikus stílusú épület második emeletén teljesen felújított, igényes burkolatokkal és modern világítástechnikával ellátott, gépesített lakás.

A helyiséges három különnyíló helyiséges elosztása ideálissá teszik a lakást akár saját célre, akár pedig hosszú/rövidtávú kiadásra is.

Minden ablak csendes, belső udvarra néz, ezáltal zajtól és időjárási viszontagságoktól egyaránt védett.

Minden közműfogyasztás egyedi méréses, a beépített bútorok és gépek az árban vannak.

Felszereltség

Cirkó Fűtés

VI.Kerület - Hétköznapi Fényűzés

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.