International service
Hunyadi Jànos úti Luxus lakás

I.Kerület

159.900.000 HUF

1.466.972 / m2 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

109

Négyzetméter

Hunyadi Jànos úti Luxus lakás

I.Kerület

Térkép megjelenítése

159.900.000 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

109

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.466.972 HUF / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai, Panorámás
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Nyugat

Ideális

Hosszú Távú Bérlésre

Alapozza meg kényelmesen bevételi forrását egy ingatlankezelő cég bevonásával. Az ingatlanbérbeadási tevékenységünket minden esetben az állapot és elhelyezkedés kínálta lehetőségekre alapozva a lehető legkedvezőbb megtérüléssel végezzük.

Leírás

A Clark Ádám tér, a Lánchíd és a Budai vár közvetlen szomszédságában kínálok megvételre egy luxus igényeknek is megfelelő lakást.

Az ingatlan parkettás, a stukkók a környezet és a felújítás minősége magával ragadja azt, aki belép.

A lakás elhelyezkedése, a Társasház állapota a közvetlen környezet igazán magával ragadó.

Nappali plusz egy hálószobás, amelyhez tartozik egy tágas fürdőszoba.


Hívjanak bizalommal és rugalmasan meg tudom mutatni Önöknek.

Felszereltség

Amerikai konyhás
Fürdőkád
Cirkó Fűtés
Tehermentes
Zuhany
Kaputelefon

I.Kerület - Életre kelt történelem

Az első kerület a történelmi Buda szíve, központja.A Tabán kanyargós utcáin eljuthatunk az UNESCO világörökség egyik kiemelt helyszínére a Budai Várnegyedbe. A negyed idilli nyugodtsága átszövi az utcákat, ahol gourmet éttermek és ínyenc kávézók sorai fogadják a megpihenni vágyókat. Egy könnyed sétával akár bejárhatjuk a híres Halászbástyát, gyönyörködhetünk a gótikus Szent Mátyás templom esztétikájában, vagy akár ellátogathatunk a Magyar Nemzeti Galériába is. A Dunaparthoz érkezve újabb páratlan látvány fogad miközben a pesti oldal panorámáját élvezve végigjárjuk a Várkert Bazár ösvényeit, ahol további éttermek és teaházak fogadnak. Ez városunk legkisebb kerülete, mégis több mint 200 nevezetességnek ad otthont, megtartva nyugodt és kellemes hangulatát.

A
Hangulat

A főváros egy romantikus szeglete az elmúlt idők koraiból, ahol az építészet eklektikus keveredése a

Mire számíthatunk

Történelmi épületek, lépcsők, járdák és emlékművek végtelen sora, amelyek meglepően hangulatos és modern kerületet alkotnak. Kiemelt zöldövezetei és a város legjobb fitness központjai egyaránt emelik a kerület hírnevét és ingatlanjaik értékét. A szédítő műemlékek, dombok és a gyönyörű dunai hidak garantálják, hogy csodálatos kilátásban sosem lesz hiány.

Mire ne számítsunk

Az első került kellemes otthoni környezetet kínál, azonban gyorséttermekben és szórakozóhelyekben hiányos. Itt a nap lementével az utcák elcsendesednek, míg pesten elindul az éjszakai élet. Szerencse, hogy aki mégis erre vágyik, csak a híd másik oldalára kell eljutnia.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.