International service
Kiadó 2 hálós Parlamentre panorámás lakás

V.Kerület , Lipótváros

730.000 HUF

7.935 / m2 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

92

Négyzetméter

Kiadó 2 hálós Parlamentre panorámás lakás

V.Kerület , Lipótváros

Térkép megjelenítése

730.000 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

92

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
7.935 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
25.000 HUF
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél-nyugat

Leírás

A Parlament közvetlen közelében kínálok bérbevételre egy három szobás, klasszikus polgári épületben található frissen felújított lakást.
A lakás irodai és lakó funkcióra is kiválóan alkalmas, amelyet nagyon rugalmasan meg is tudom Önöknek mutatni.

Az ingatlanhoz tartozik egy kb. 4 m2-es erkély, amelyről premier pláne láthatjuk Európa egyik legszebb épületét, a Parlamentet.

Bérleti díj: 2000 EUR/hó

Felszereltség

Központi Fűtés

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.