International service
Régiposta utcában 70nm-es magasemeleti lakás

V.Kerület , Belváros

90.000.000 HUF

1.285.714 / m2 HUF

1

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

70

Négyzetméter

Régiposta utcában 70nm-es magasemeleti lakás

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

90.000.000 HUF

1

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

70

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
1.285.714 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
15.000 HUF (Vízzel)
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Tájolás:
Dél
Épület állapota:
Jó állapot

Leírás

Régiposta utcában, rendezett házban, 4. emeleti 70 nm-es, felújított lakás 6 nm erkéllyel. Az erkélyről dunai panorámás. A lakás egylégterű: a lakásba lépve a konyha-étkezőbe érkezünk az utcafront felé pedig nappali/háló egység található. A fürdőszoba nagyon tágas, ablakos.

Felszereltség

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.