International service
Fővám téren gyönyörű, liftes lépcsőházban kiadó 4.emeleti DK tájolású 4 szobás, duplakomfortos lakás

V.Kerület

380.000 HUF

3.276 / m2 HUF

4

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

m2

116

Négyzetméter

Fővám téren gyönyörű, liftes lépcsőházban kiadó 4.emeleti DK tájolású 4 szobás, duplakomfortos lakás

V.Kerület

Térkép megjelenítése

380.000 HUF

4

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

116

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
3.276 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
20.000 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Tájolás:
Dél-kelet
Épület állapota:
Felújított

Leírás

A szép állapotú, klímával és elektromos redőnyökkel felszerelt 4 különnyíló szobával rendelkező, napfényes lakás irodának volt még pár hónapja kiadva, de kíválóan alkalmas gyönyörű otthon kialakítására is. 

Felszereltség

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.