International service
Városligetnél gyönyörűen felújított ház utcai bejárattal rendelkező üzlethelysége eladóvá vált!

VII. Kerület , Ligetváros

23.000.000 HUF

273.810 / m2 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

84

Négyzetméter

Városligetnél gyönyörűen felújított ház utcai bejárattal rendelkező üzlethelysége eladóvá vált!

VII. Kerület , Ligetváros

Térkép megjelenítése

23.000.000 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

84

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
Alagsor
Négyzetméter ár :
273.810 HUF / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Tájolás:
Dél
Épület állapota:
Felújított

Leírás


Mivel a felújított ingatlan külön férfi/női mosdóval és tusolóval rendelkezik kíváló helyszínül szolgálhat jógaórák, táncórák és egyéb sport, oktatás, külön foglalkozás megtartására.

A közlekedés és infrastuktúra kíváló a környéken!
 

Felszereltség

VII. Kerület - Belvárosi Bohémia

Az elmúlt évtizedben nagy átalakulásokon ment keresztül a hetedik kerület. A bohém káoszból igazi pulzáló, kortárs kerületté, a társasági élet központjává alakult, telis tele új hullámos kávézókkal és éttermekkel, butik koktélbárokkal és szórakozóhelyekkel, valamint design üzletekkel. A kerület népszerűségét a romkocsmák egyedülálló hangulata és a zsidó kultúra jellegzetességei határozta meg, ami mára kiegészült modern nyugat-európai stílusjegyek. Az viszont kétségtelen, hogy a kerület zamatát a színes Szimpla Kert bohémiája és a zsidó gasztro-kertek - mint a Kőleves és a Mazel Tov - hangulata adja. A szórakozni vágyók számára a legnépszerűbb lokációk a Gozsdu Udvar és a Király utca, de kerület teljes területén belefuthatunk izgalmas találkozási pontokba. Nem titok, hogy a nyüzsgő hetedikben a legnagyobb a népsűrűség, így garantált az energikus városi hangulat.

A
Hangulat

Eklektikus, művészi, a budapesti szórakozás origója, mely városrész messze a legnépszerűbb a turisták számára.

Mire számíthatunk

Zene, szórakozás, éttermek, bárok, butikok és design boltok sora a kerület összes szegletében. Szinte garantált, hogy a hét bármely napján találunk valamilyen izgalmas programot. A hetedik kánaán azok számára, akik a legtöbbet akarják kihozni az igazi Budapesti éjszakai életből.

Mire ne számítsunk

A romkocsma kult és a dzsentrifikáció kiszorította az autentikusabb alternatív és underground helyeket a kerületből a VIII. vagy IX. kerületbe. A kerület folyamatos nyüzsgésben van az idelátogató túristák és szórakozni vágyók által, így nem a legideálisabb választás a csendes és nyugodt környékre vágyódó családok számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.