International service
Ritkaság a Pilvax közben!

V.Kerület , Belváros

92.500.000 HUF

1.491.935 / m2 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

62

Négyzetméter

Ritkaság a Pilvax közben!

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

92.500.000 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

62

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
1.491.935 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
35.000 HUF (Fűtéssel)
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Tájolás:
Észak-nyugat
Épület állapota:
Jó állapot

Leírás

A Váci utca legkedveltebb mellékutcájában, a sétáló részes Pilvax közben nappali+ 2 hálós, 2 fürdős lakást ajánlunk figyelmükbe.
Az ingatlan 2010-ben teljeskörűen fel lett újítva, és elosztásilag optimalizálva.
A társasház belső része jó állapotú, a lift csere megtörtént.

Teljes bútorzat az árban.

Felszereltség

Központi Fűtés

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.