International service
Hild térre néző, kiváló adottságú lakás

V.Kerület , Lipótváros

89.900.000 HUF

1.083.133 / m2 HUF

2.5

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

83

Négyzetméter

Hild térre néző, kiváló adottságú lakás

V.Kerület , Lipótváros

Térkép megjelenítése

89.900.000 HUF

2.5

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

83

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.083.133 HUF / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
25.000 HUF
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Jó állapot
Tájolás:
Észak
Épület állapota:
Jó állapot

Ideális

Hosszú Távú Bérlésre

Alapozza meg kényelmesen bevételi forrását egy ingatlankezelő cég bevonásával. Az ingatlanbérbeadási tevékenységünket minden esetben az állapot és elhelyezkedés kínálta lehetőségekre alapozva a lehető legkedvezőbb megtérüléssel végezzük.

Leírás

V.kerület kiemelt részén, a József Nádor téren kínálunk megvételre egy 83nm-es, 2,5 szobás (külön bejáratú), kiváló állapotú, 3.emeleti, napfényes lakást.

Közelben a Vörösmarty tér, Deák tér.

Felszereltség

Konvektor

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.