International service
Rózsadomb-Pálvölgy részen különleges villa eladó

II.Kerület , Pálvölgy

890.000.000 HUF

1.508.475 / m2 HUF

6

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

m2

590

Négyzetméter

Rózsadomb-Pálvölgy részen különleges villa eladó

II.Kerület , Pálvölgy

Térkép megjelenítése

890.000.000 HUF

6

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

590

Négyzetméter

Főbb részletek

fürdőszoba
2
Emelet:
Földszint
Négyzetméter ár :
1.508.475 HUF / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Újszerű
Tájolás:
Kelet
Épület állapota:
Újszerű

Leírás

A Rózsadomb-Pálvölgy negyedben teljes mértékben átépített és különleges belsőépítészeti megoldásokkal kialakított villa eladó.
Minden szükséges kényelmi felszereléssel és közösségi tereivel remek rezidencia egy nagyobb család részére, 4 lakosztálya elszeparáltan biztosítja a legmagasabb szintű életérzést.
Óriási üvegfelületei a teljesen privát belső kertre nyílnak, amely összeköti a télikert tereivel a szigorúan vett lakóteret is.
A garázsban autóforgató biztosítja a kényelmes parkolást, és a ház felső szintjein levő lakosztályok tökéletes panorámával rendelkeznek.
Kiváló minőségű beépített bútorok és francia és angol berendezési tárgyak, valamint téli-nyári gardrobe és nagypolgári konyha várja új tulajdonosát. Az épület átépítése óta nem lakják.
Rugalmasan mutatható!

Felszereltség

Légkondicionáló
Padlófűtés
Garázs
Terasz

II.Kerület - Kertváros a városban

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.