International service
Orbánhegyen, teljes berendezéssel, két teraszos felújított lakás

XII.Kerület , Orbánhegy

159.000.000 HUF

2.092.105 / m2 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

76

Négyzetméter

Orbánhegyen, teljes berendezéssel, két teraszos felújított lakás

XII.Kerület , Orbánhegy

Térkép megjelenítése

159.000.000 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

76

Négyzetméter

Főbb részletek

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
2.092.105 HUF / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
24.660 HUF
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Tájolás:
Kelet
Épület állapota:
Jó állapot

Ideális

Hosszú Távú Bérlésre

Alapozza meg kényelmesen bevételi forrását egy ingatlankezelő cég bevonásával. Az ingatlanbérbeadási tevékenységünket minden esetben az állapot és elhelyezkedés kínálta lehetőségekre alapozva a lehető legkedvezőbb megtérüléssel végezzük.

Leírás

ELHELYEZKEDÉS
XII. kerületben az Orbánhegyen, csendes, átmenő forgalomtól mentes egyirányú utcában, 8 lakásos, az 1970-es években épült társasház I. emeleti lakása két terasszal, garázzsal, továbbá gépkocsibeállóval és tároló helyiséggel, valamint teljes berendezéssel együtt kulcsrakészen eladó.

KÖRNYEZET
A környéken több nemzetközi bölcsőde és óvoda, osztrák és brit, valamint német kéttannyelvű általános és középiskola, az utcában élelmiszerüzlet működik. Néhány perc sétával a 21, 21A,102, 110, 112 és 212-es autóbuszok megállója elérhető.
A társasház anyagi helyzete rendezett, a tető és a teraszok 2020-ban újra szigetelésre kerültek.A lakás közös költsége havonta 24 660 forint, ami a vízellátás, szemétszállítás, takarítás éskertgondozás díját is tartalmazza.

LAKÁS
A keleti fekvésű lakás egy 76 nm-es, 3 szobás beltérből és két, összesen 14 nm-es teraszból áll, továbbá tartozik hozzá egy garázs, egy utcai gépkocsibeálló és egy 4 nm-es tároló-helyiség.

A 2017-ben teljeskörűen, az ország egyik vezető belsőépítészeti stúdiója által kidolgozott tervek alapján felújított (OCTOGON Deco 2017/4. szám), örökpanorámás lakás felszereltsége, amit az  ár tartalmaz, a következő:
-iparművészek által egyedileg tervezett beépített és mobil bútorok, valamint világítótestek(mű-, és dísztárgyak kivételével)
-beépített, felsőkategóriás (Bosch, Siemens, LG) háztartási gépek (elöltöltős mosógép, szárítógép, 12 terítékes mosogatógép, elektromos sütő, gázfőzőlap és side by side hűtőszekrény)
-házimozi rendszer és 55 colos OLED TV
-mozgásérzékelős és 4 kamerás biztonsági rendszer, biztonsági ajtó
-Daikin multi-split légkondicionáló rendszer 3 beltéri egységgel -kondenzációs kazán és padlófűtési rendszer (a beépített bútorzatba rejtett kiegészítő radiátorokkal)

Az egyférőhelyes, a lépcsőházból megközelíthető garázs, valamint szintén egyférőhelyes utcai gépkocsibeálló a lakással együtt eladó.

Felszereltség

Padlófűtés
Garázs
Terasz
A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.