International service
Dunai panorámás felújított lakás!

V.Kerület , Belváros

62.000.000 HUF

2.000.000 / m2 HUF

1

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

31

Négyzetméter

Dunai panorámás felújított lakás!

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

62.000.000 HUF

1

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

31

Négyzetméter

Főbb részletek

fürdőszoba
1
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
2.000.000 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
20.000 HUF (Fűtéssel)
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Tájolás:
Dél
Épület állapota:
Jó állapot

Leírás

Egy olyan lakást ajánlok az Önök figyelmébe, amely időtálló befektetés Budapest Belvárosának legértékesebb részén.

A lakás zárt lépcsőházból nyílik, az erkélyéről ténylegesen ez a panoráma nyílik a Dunára.

A lakás 2020-ban minden része teljes részében fel lett újítva, így az új tulajdonosnak csak élveznie kell a dunai páholyt.

Az ingatlan ára a teljes bútorozott állapotra értendő.

Felszereltség

Erkély
Központi Fűtés

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon luxus ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.