International service
Corvin sétányon nappali + 2 hálós újszerű lakás garázzsal

VIII. Kerület , Corvin-negyed

79.900.000 HUF

1.094.521 / m2 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

73

Négyzetméter

Corvin sétányon nappali + 2 hálós újszerű lakás garázzsal

VIII. Kerület , Corvin-negyed

Térkép megjelenítése

79.900.000 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

73

Négyzetméter

Főbb részletek

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.094.521 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
45.000 HUF (Mindent tartalmaz)
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Újszerű
Tájolás:
Észak
Épület állapota:
Újszerű

Leírás

Corvin sétányon eladó egy 68 nm-es(+ 10 nm-es erkély), nappali + 2 hálós, kiváló állapotban lévő, újszerű, igényesen berendezett lakás 79.900.000 ft/hó, és opcionálisan megvásárolható garázs + 8 millió forintért!

Az ingatlanban minden szoba fel lett szerelve légkondicionálóval, nagy erkéllyel rendelkezik(10 nm), a szobák a Corvin sétányra néznek, az összes rezsiköltség 40-50 ezer forintban áll meg havonta, amiben minden benne van. A lakás nagyon jól felszerelt háztartási gépekkel, szép és igényes az ingatlan.

Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon a további részletekért!

Felszereltség

VIII. Kerület - A Feltörekvő

A nyolcadik kerület megítélése megosztó, azonban az elmúlt évtized fejlesztései egészen átalakították a nyolcadik hangulatát. Többek között a napsütötte Palotanegyed, vagy a frissen felújított Rákóczi tér kétségtelenül a feltörekvő nyolcadik új arculatát képviselik. A rejtőzködő városi kastélyok sora szinte életre kelti a kerületben az Osztrák-Magyar Monarchia örökségét. Az elegáns Palotanegyed egy tökéletes belvárosi alternatívája a közvetlen szomszédságában elhelyezkedő nyüzsgő hatodik kerületnek, az egyetemekkel és múzeumokkal tűzdelt ötödik kerületnek, vagy éppen az élénk gasztro élményekkel tűzdelt Ferencvárosnak.

A
Hangulat

Budapest titkos ékköve, feltörekvő negyede, tele klasszikus építészeti remekművel és kortárs butikkal.

Mire számíthatunk

Független és klasszikus. A Palotanegyed számos hangulatos kávézó, étterem és butik hotel otthona, igazi csemege azok számára, akik szeretnek a megszokott útról letérni. Budapest történelmi örökségének gyönyörűen újjáélesztett negyede a belvárosi tömegtől távol.

Mire ne számítsunk

A bőséges zöld terület nem a kerület jellegzetessége. Ugyan a bájos Károlyi Kert is a közelben van és számos fát ültettek az utcák színesítése érdekében, azonban a nyolcadik kerület mindig is igazi belvárosi környék marad.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.