International service
Várnegyedben nappali+ 1 hálós, felújítandó lakás

I.Kerület , Váralja

34.500.000 HUF

1.078.125 / m2 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

32

Négyzetméter

Várnegyedben nappali+ 1 hálós, felújítandó lakás

I.Kerület , Váralja

Térkép megjelenítése

34.500.000 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

32

Négyzetméter

Főbb részletek

fürdőszoba
1
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
1.078.125 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
15.000 HUF
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújítandó
Tájolás:
Kelet
Épület állapota:
Felújított

Ideális

Hosszú Távú Bérlésre

Alapozza meg kényelmesen bevételi forrását egy ingatlankezelő cég bevonásával. Az ingatlanbérbeadási tevékenységünket minden esetben az állapot és elhelyezkedés kínálta lehetőségekre alapozva a lehető legkedvezőbb megtérüléssel végezzük.

Leírás

Várnegyedben kínálok megvételre egy magas emeleti, Tóth Árpád sétányra néző napfényes lakást.


Az ingatlan nappali + 1 hálószobás, belső kialakítása könnyen változtatható.


A társasház polgári hangulatú, jó állapotú, liftes.


A lakás pár percnyi sétára található a Lánchídtól, a Hotel Clarktól és a Déryné Bisztrótól.

Felszereltség

Konvektor

I.Kerület - Életre kelt történelem

Az első kerület a történelmi Buda szíve, központja.A Tabán kanyargós utcáin eljuthatunk az UNESCO világörökség egyik kiemelt helyszínére a Budai Várnegyedbe. A negyed idilli nyugodtsága átszövi az utcákat, ahol gourmet éttermek és ínyenc kávézók sorai fogadják a megpihenni vágyókat. Egy könnyed sétával akár bejárhatjuk a híres Halászbástyát, gyönyörködhetünk a gótikus Szent Mátyás templom esztétikájában, vagy akár ellátogathatunk a Magyar Nemzeti Galériába is. A Dunaparthoz érkezve újabb páratlan látvány fogad miközben a pesti oldal panorámáját élvezve végigjárjuk a Várkert Bazár ösvényeit, ahol további éttermek és teaházak fogadnak. Ez városunk legkisebb kerülete, mégis több mint 200 nevezetességnek ad otthont, megtartva nyugodt és kellemes hangulatát.

A
Hangulat

A főváros egy romantikus szeglete az elmúlt idők koraiból, ahol az építészet eklektikus keveredése a

Mire számíthatunk

Történelmi épületek, lépcsők, járdák és emlékművek végtelen sora, amelyek meglepően hangulatos és modern kerületet alkotnak. Kiemelt zöldövezetei és a város legjobb fitness központjai egyaránt emelik a kerület hírnevét és ingatlanjaik értékét. A szédítő műemlékek, dombok és a gyönyörű dunai hidak garantálják, hogy csodálatos kilátásban sosem lesz hiány.

Mire ne számítsunk

Az első került kellemes otthoni környezetet kínál, azonban gyorséttermekben és szórakozóhelyekben hiányos. Itt a nap lementével az utcák elcsendesednek, míg pesten elindul az éjszakai élet. Szerencse, hogy aki mégis erre vágyik, csak a híd másik oldalára kell eljutnia.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.