International service
Dunai panorámás lakás a Bem rakparton

II.Kerület , Felhévíz

109.900.000 HUF

1.169.149 / m2 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

94

Négyzetméter

Dunai panorámás lakás a Bem rakparton

II.Kerület , Felhévíz

Térkép megjelenítése

109.900.000 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

94

Négyzetméter

Főbb részletek

fürdőszoba
1
Emelet:
Magas földszint
Négyzetméter ár :
1.169.149 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
25.000 HUF
Kilátás:
Panorámás, Duna
Lakás állapota:
Felújítandó
Tájolás:
Kelet
Épület állapota:
Jó állapot

Leírás

2 bejáratos, magasföldszinti, 94 nm-es nagypolgári lakás.


Az épületet Hauszmann Sándor 1899-es tervei alapján építették klasszikus stílusban. 
 
 
A ház nem áll műemléki védelem alatt, így a lakás rugalmasan átalakítható, modernizálható, melyhez kapcsolódóan elkészítésre került a válaszfalak bontását jóváhagyó statikai szakvélemény is.
 

A 3 utcafronti, dunai panorámás ablak keleti tájolású, így a lakás világos, jó benapozottságú. 
 
 
A panoráma csodálatos, az ablakokon kinézve a Dunában és a Margit hídban gyönyörködhetünk, jobbra tekintve még a Parlament is látható.
 

A lakás teljes felújításra szorul, jelenlegi alaprajzával exkluzív iroda/rendelő funkcióra is alkalmas, de kialakítható belőle 2 hálószobás luxuslakás, 3 hálószobás Airbnb lakás vagy akár 2 különálló lakásra is osztható. 
 
 
A belmagasság 4m, így akár galéria beépítésére is van lehetőség. 
 

Felszereltség

Cirkó Fűtés
Tehermentes

II.Kerület - Kertváros a városban

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.