English
Várfok utcában felújítandó 2+1fél szobás lakás

I.Kerület , Víziváros

64.900.000 Ft

901.389 Ft / m2

2.5

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

72

Négyzetméter

Várfok utcában felújítandó 2+1fél szobás lakás

I.Kerület , Víziváros

Térkép megjelenítése

64.900.000 Ft

2.5

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

72

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
901.389 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
28.800 HUF (Fűtéssel)
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújítandó
Épület állapota kívül:
Közepes állapot
Tájolás:
Észak-kelet

Leírás

Várfok utcában  2. emeleti utcafronti parkos térre néző régimódi 2 szoba cselédszobás polgári lakás eladó.


Liftes, központi fűtéses, rendezett házban a 2. emelten található. Közös költség 28.800,-Ft a fűtéssel együtt. Vízóra van.

Jelenlegi formájában 2 nagy szobája, nagy konyhája és egy kis cselédszobája van. A konyhát és a cselédszobát délelőtt beragyogja a nap. Az utcafront északi, de a hatalmas ablakok miatt mégis ragyogóak a fények.

A lokáció első osztályú: Széll Kálmán tér, Bécsi kapu 2 percre van gyalog, mégis csendes, nyugalmas a lakás.

Befektetésnek kiváló: eddig havi 200.000,- Ft-ért volt kiadva.

Családi otthonként egy fal megszüntetésével átalakítható 3 lakószobássá: így amerikai konyhás nappalija 27,5 m2-es lesz és a tágasság érzete méginkább érvényesül. 


Azonnal költözhető.

 

Felszereltség

Központi Fűtés

I.Kerület

Az első kerület a történelmi Buda szíve, központja.A Tabán kanyargós utcáin eljuthatunk az UNESCO világörökség egyik kiemelt helyszínére a Budai Várnegyedbe. A negyed idilli nyugodtsága átszövi az utcákat, ahol gourmet éttermek és ínyenc kávézók sorai fogadják a megpihenni vágyókat. Egy könnyed sétával akár bejárhatjuk a híres Halászbástyát, gyönyörködhetünk a gótikus Szent Mátyás templom esztétikájában, vagy akár ellátogathatunk a Magyar Nemzeti Galériába is. A Dunaparthoz érkezve újabb páratlan látvány fogad miközben a pesti oldal panorámáját élvezve végigjárjuk a Várkert Bazár ösvényeit, ahol további éttermek és teaházak fogadnak. Ez városunk legkisebb kerülete, mégis több mint 200 nevezetességnek ad otthont, megtartva nyugodt és kellemes hangulatát.

A
Hangulat

A főváros egy romantikus szeglete az elmúlt idők koraiból, ahol az építészet eklektikus keveredése a

Mire számíthatunk

Történelmi épületek, lépcsők, járdák és emlékművek végtelen sora, amelyek meglepően hangulatos és modern kerületet alkotnak. Kiemelt zöldövezetei és a város legjobb fitness központjai egyaránt emelik a kerület hírnevét és ingatlanjaik értékét. A szédítő műemlékek, dombok és a gyönyörű dunai hidak garantálják, hogy csodálatos kilátásban sosem lesz hiány.

Mire ne számítsunk

Az első került kellemes otthoni környezetet kínál, azonban gyorséttermekben és szórakozóhelyekben hiányos. Itt a nap lementével az utcák elcsendesednek, míg pesten elindul az éjszakai élet. Szerencse, hogy aki mégis erre vágyik, csak a híd másik oldalára kell eljutnia.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.