International service
Kiadó Belgrád rakpart panorámás lakás

V.Kerület , Belváros

2.160.000 HUF

11.489 / m2 HUF

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

188

Négyzetméter

Kiadó Belgrád rakpart panorámás lakás

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

2.160.000 HUF

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

188

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
4
Emelet:
5
Négyzetméter ár :
11.489 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
60.000 HUF (Víz nélkül)
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Újépítésű
Tájolás:
Dél-nyugat
Épület állapota:
Jó állapot

Leírás

Csodálatos panoráma, egyedi belső építészet, letisztult, modern formavilág a város felett, egy magasemeleti, belső kétszintes lakásban. A klasszikus stílusú, felújított épület legfelső emeletén elhelyezkedő lakás biztonságot és intimitást biztosít lakójának, ugyanakkor hatalmas belső tereivel és óriási ablakaival nyitottságot is ad a történelmi főváros legszebb részeire. Négy szoba, két fürdőszoba, tágas nappali és teljesen felszerelt, gépesített konyha akár privát lakásnak és home officenak egyaránt ideális.

Bérleti díj: 6000 EUR

 

A highly renewed, extraordinary apartment with a giant, modern style interior and an amazing, unique panorama view over the historical city center with the old castle, on top floor of a beautiful classic building near downtown, at Danube river.

Features include swedish oak flooring, custom designed built-in furniture, wooden doors, quality plumbing equipment, expensive matching taps, impressive lighting with matching switches, heat pump heating system controlled remotely.

Private sauna room is also included inside the apartment.

Felszereltség

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.