English
28 Apr 2020

Keressenek bennünket bizalommal, a vevőink továbbra is velünk vannak

Tisztelt Ügyfeleink,

 

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a jelenlegi rendkívüli egészségügyi helyzet ellenére vállalatcsoportunk folyamatosan végzi tevékenységét, továbbra is számos magyar és nemzetközi ügyfél keres meg bennünket ingatlanvásárlási vagy értékesítési szándékkal.

 

Felelős vállalatcsoportként azonban mindent megteszünk az Önök és kollégáink biztonsága és egészégmegőrzése érdekében, így a következő intézkedéseket vezettük be:


Igyekszünk a személyes találkozókat minimalizálni, ezért
az eddigi személyes kapcsolattartás helyett a következő - remélhetőleg rövid - időszakban áthelyezzük a hangsúlyt a telefonos és online kommunikációra
a személyes találkozók elkerülése érdekében az ingatlanleírások és fotók mellett örömmel küldünk Önöknek videós bemutatót az ingatlanról.

 


Online adásvételi szerződéskötés lehetőségét biztosítjuk, ahol ügyfeleink Skype-on keresztül meghatalmazhatják az ügyvédi partnerünket az aláírásra, így a szerződések aláírása személyes jelenlét nélkül is biztosított.
Irodáink ügyfélforgalmát mindannyiunk érdekében igyekszünk minimalizálni, így 1061 Budapest, Dalszínház utca 10. szám alatt lévő irodánk zárva tart, míg a 1052 Budapest Petőfi Sándor utca 20. szám alatt található irodánkban egy fős jelenlétet biztosítunk a legsürgősebb ügyféligények kiszolgálása érdekében hétfőtől péntekig 10-16 óra között.

 


Vállalatcsoportunk számára továbbra is kiemelt prioritású ügyfeleink igényeinek kielégítése, továbbra is legfőbb célunk ügyfeleink prémium termékekkel és prémium minőségű szolgáltatásokkal történő kiszolgálása, így kérjük Önöket, hogy bármilyen kérdéssel keressenek bennünket bizalommal. Meggyőződésünk, hogy felkészült kollégáinkkal nagymértékben elő tudjuk segíteni a gördülékeny ingatlan-adásvételi ügyleteiket.

 

 

    A1 cégcsoport

   Elérhetőségeink:

    +36 1 200 2580

   +36 30 660 0001

  iroda@a1ingatlan.hu