Irodánk

Az Iroda

Az Iroda

Az A1 Csoport egy svájci anyavállalattal rendelkező cégcsoport. Az A1 magyarországi működését a helyi piac tapasztalt szereplőire támaszkodva 2003. elején kezdte meg. Az A1 Csoportot Budapesten több ismert ingatlanszakember képviseli, akik részben ingatlanfejlesztőként, részben ingatlanközvetítőként szereztek tapasztalatot, hogy a befektetési tanácsadásban kamatoztathassák piacismeretüket. Az A1 angolul, németül és olaszul jól beszélő budapesti csapata a befektetők szemével vizsgálja a piacot. 

Köszönhetően saját nemzetközi részlegünknek, - melyben 4 fő angolanyanyelvi tanácsadó dolgozik - az elmúlt évben, eladásaink 40%-át a hazánkban vásárló külföldi befektetők tették ki. A magyarországi külföldiek által történt vásárlások 60 %-a az A1 Csoporton keresztül jött létre. A nemzetközi Call Center folyamatos jelleggel angol, ír, spanyol és német kisbefektetőket hoz Magyarországra.

A piaci helyzetet alaposan mérlegelve hoztuk meg döntésünket, hogy - a már évek óta kiválóan a Belváros szívében, közvetlenül az Opera tőszomszédságában működő, színvonalas, egyedi kialakítású, modern, reprezentatív Dalszínház utca 10.sz. alatti irodánkban az A1 Csoporttól már megszokott nívón és színvonalon, kifejezetten prime-kategóriába tartozó, újépítésű, niche projektekkel foglalkozunk.

Akik felkeresnek bennünket, számos megalapozott döntést hoztak már életükben, hozzáállásunk ennek megfelelő. Mivel nem sémákban gondolkodunk, ezért az A1 Csoport szakemberei folyamatosan nagy figyelmet fordítanak arra, hogy versenyképes ajánlatokat dolgozzanak ki, biztosítva hogy együttműködő partnereink megértsék a különbséget az ingatlanpiac szereplői között.

Ingatlanirodánkat új és használt ingatlanok értékesítésére hoztuk létre, és ezen a területen stabil, piacvezető szerep elérését tűztük ki magunk elé. Mindenekelőtt a nagyobb érdeklődésre számot tartó ingatlanok, mint pl. a belvárosi, budai, újlipótvárósi társasházi lakások értékesítését helyezzük előtérbe. Nemzetközi hátterünkből adódóan illetve a helyi piacon professzionális tudással rendelkező tanácsadóink által a legköltséghatékonyabb úton tudjuk ügyfeleinket kiszolgálni

Célunk elérése érdekében vevőinknek a legteljesebb rálátást és a legszínvonalasabb szolgáltatást biztosítjuk. Ügyfélállományunk adatbázisának karbantartásával folyamatosan tudjuk partnereink lakóingatlanait prezentálni szűrt és potens vásárlórétegünk felé.

A1 Csoport szolgáltatásai

 • Piaci tanulmányok előkészítése, készítése
 • Vevői igények felmérése
 • Árkalkulációk
 • Javaslat a technikai feltételekre
 • Marketingterv elkészítésében való segédlet (beruházói egyeztetéssel)
 • A teljes marketing koordinálása
 • Jogi tanácsadás (külön megegyezés alapján)
 • Finanszírozási lehetőségek felmérése (külön megegyezés alapján)
 • Külön projektfelelős
 • Bel- és külföldi értékesítés

Szolgáltatásaink igénybevételével a beruházás megfelelő előkészítése, kialakítása és értékesítése válhat még inkább elérhetőbbé a hazai és a nemzetközi piac számára. Ha egy nagyberuházó az A1 Csoport szolgáltatásait veszi igénybe, biztos lehet benne, hogy cége olyan multinacionális vállalatok példáját követi, akik ingatlanforgalmazó tevékenységüket kihelyezve jelentős hatékonyságjavulást és költségmegtakarítást tapasztalhattak. Az A1 Csoport főcélja partnerei vevőkörének megcélzása a beruházás lehető legjobb oldaláról történő bemutatásával.

 • Cím: 1061 Budapest, Dalszínház utca 10.
Ingatlankereső:
Aktuális:
KÁRTÉRÍTÉS, KÁRTALANÍTÁS, KÖTBÉR ÉS BÁNATPÉNZ AZ ÁFA TÖRVÉNY TÜKRÉBEN

A bánatpénz a Kúria döntés alapján ÁFA köteles. ...tovább