MEGBÍZHATÓ, PONTOS, SVÁJCI, és mindig többet ad

 

 

Az A1 Ingatlan egy svájci anyavállalattal rendelkező cégcsoport tagja. 2003. óta vagyunk meghatározó szereplői az ingatlan piacnak, alkalmazkodva a piac és az ügyfelek igényeihez. Mindig a minőség, és nem a mennyiség mellett köteleztük el magunkat, ennek ellenére az elmúlt másfél évtizedben több száz ingatlan cserélt gazdát a közreműködésünkkel.

 

Első irodánkat, Operaház közvetlen szomszédságában nyitottuk meg, ahol belváros-specialista, elsősorban  befektetési ingatlanokkal foglalkozó szakértőink mellett a klasszikus közvetítői tevékenységet is folytatunk.

Nem ígérjük, hogy néhány nap alatt eladjuk az ingatlanát. Azt sem, hogy az első vevőnek. Ígérjük viszont, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legrövidebb idő alatt segítünk megtalálni azt, akivel kölcsönösen elégedettek lesznek.

 

Amikor találkozik cégünk szlogenjével – MEGBÍZHATÓ – PONTOS – SVÁJCI, és mindig többet ad, biztos lehet benne, hogy ezt komolyan gondoljuk és a hitvallásunknak tekintjük. És abban is biztos lehet, hogy mi mindig többet adunk. Őszintén hisszük, hogy mind szakmailag, mind emberileg nagyon sokat tudunk tenni azért, hogy Ön a legmegfelelőbb otthont, vagy a legjobb befektetési ingatlant találja meg, akár rövid, akár hosszú távra tervez. Nálunk nem ügynökök, nem is üzletkötők dolgoznak, hanem tanácsadók, akik az ingatlanközvetítést nem munkának tekintik, hanem a szenvedélyük. A1 Ingatlan

    1061 Budapest , Dalszínház u. 10.
    +36 1 411-2080
    info@a1ingatlan.hu


Eladó ingatlanja van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Küldés