Eladó Iparterület, Biatorbágy

Ár: 2 228 754 959 Ft


Ingatlan leírása

Az ingatlan Budapest központjától kb. 20 km-re, az 1-es úttól északra, az M0-M1 autópálya csatlakozás közúti csomópontja környezetében, Biatorbágy és Budaörs határán fekszik. Az 1- es főúttól mért távolsága légvonalban 650 m. A terület sík, déli irányba enyhén lejt. Megközelítése az 1-es útról az un. METRO körforgalmú csomópontnál leágazó, szilárd burkolatú (aszfalt), két oldalán csapadékvíz elvezető árokkal kiépített közúton lehetséges. A terület telekszomszédja ipari telephely, kelet felől a Budaörsi Ipari Park véderdője határolja, a közút túloldalán a Premier Outlets Center működik.

A 133.882 m2 területű, belterületi ingatlan beépítetlen területként szerepel az ingatlan- nyilvántartásban, tehermentes. Tulajdonosai magánszemélyek.

A terület hasznosításának feltételrendszerét a Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő- testületének 12/2016. (VII.15.) önkormányzati rendelete határozza meg. (Az építési szabályzat itt érhető el: http://biatorbagy.hu/system/files/2016_12_hesz_johagyott_20181110-hataly.pdf) Ennek megfelelően a területen, amely Gksz-2 övezeti besorolású, a telkek kialakításkor az 50 méteres legkisebb telekszélességet és az 5.000 m2-es legkisebb telekméretet kell biztosítani. A területen kereskedelmi, szolgáltató, illetve környezetkímélő jellegű ipari célú építmények helyezhetők el úgy, hogy azok magassága a 12,5 métert, a beépített terület aránya a 30 %-ot nem haladhatja meg. A területet dél felől – a jelenleg ismert tervek szerint – a majdan megépülő M0-ás autóút határolja.

A terület vízellátását a Biatorbágyat is kiszolgáló és a Bicskei Regionális Vízművek és a Fővárosi Vízművek rendszeréhez csatlakozó vezetékhálózat folytatásaként az ingatlanok megközelítését szolgáló közúttal párhuzamosan megépülő vízvezeték biztosítja. A szennyvízelvezetés az 1994-ben készült szennyvíztisztító telephez tartozó és a Budapark területét is ellátó, nagykapacitású szennyvíz-csatornarendszerhez csatlakozva valósítható meg hasonló nyomvonalon. A terület víziközmű ellátásához szükséges elvi nyilatkozatot a szolgáltató kiadta, jelenleg a közművezetékek tervezése van folyamatban.
A csapadékvíz elvezetés a Szabályozási Terv előírásainak megfelelően a Füzes patakba vezetve oldható meg a megépült csapadékvíz-vezetéken keresztül.
A terület villamos energia ellátását az ELMŰ Rt. biztosítja, a budaörsi alállomásról kiépítendő 20 kV-os kábelekkel és a helyszínen kialakítandó transzformátorral. Az elektromos ellátásra a szolgáltató előzetes ajánlatot készített. A szükséges hálózat kiépítésének becsült költsége 25-30 mFt, mely nem tartalmazza a 11,5 mFt/mkVA fejlesztési hozzájárulást, de benne foglaltatnak a területet átszelő légvezetékek kiváltásának költségei.
A terület gázellátása a TIGÁZ Rt. szolgáltatási területéhez tartozó gázközművekről valósítható meg.
A gerincvezeték az ingatlanokat nyugatról határoló út mellett húzódik.

Az Építési Szabályzat előírásainak megfelelő – legalább 22 méter szabályozási szélességű, 7 m burkolt felületű – közút a szomszédos ingatlan déli határáig elkészült. Az ingatlant nyugat felől határoló út kiszabályozásra került, és területét az Önkormányzat út céljára lejegyezte. A terület feltárását szolgáló, a Biatorbágy Vendel Parkban kiépített Budai út meghosszabbítását jelentő utat Biatorbágy Város Önkormányzata kiszabályozta és út céljára lejegyezte.

A környező ingatlanok adásvétele során realizált értékek és a közműfejlesztések helyzete alapján az ingatlan irányára jelenlegi állapotban 6,7 millió Euró (50 €/m2). A terület tulajdonosai elsősorban az ingatlan egyben történő eladásában érdekeltek, de megfelelő ajánlatok esetén készek az ingatlant kisebb területekre megosztva is értékesíteni.


Paraméterek

Jelleg:
Eladó
Típus:
Iparterület
Elhelyezkedés:
Biatorbágy
Alapterület:
0 m2
Állapot:
nincs megadva
Építési mód:
nincs megadva
Telekméret:
133 882 m2

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétvégén délelőtt
Hétköznap délután
Hétvégén délután
Hétköznap este
Hétvégén este
Kérés elküldése

Térkép

SCHMIDT Ákos

  +36 30 660-0008
  schmidt.akos@a1ingatlan.hu
     

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Küldés