Eladó Családi ház, Budapest, XXII. kerület

Ár: 199 000 000 Ft


Ingatlan leírása

Az ingatlan Dél-Buda legszebb, legértékesebb térségében, a XXII kerület Budafok – Rózsavölgy felső hegytetőn van és  a Gellérthegy felé eső panorámára tekint. A telek mérete 979 négyzetméter. Fekvés: Északkelet - Délnyugat. A pompás északkeleti panoráma a szintbeli adottságoknak köszönhetően későbbi építkezésekkel el nem vehető. A délnyugati átrium szélvédett külteret biztosít az év minden szakában.

Az épület a 1990-es évek elején épült, vasbeton sávalapozással, monolit szintekkel, a hegyre merőleges két betonfal pillérrel egybeöntve. 3 szintes kialakítású, szintenként szinteltolással megosztott.  A szintek közötti kapcsolatot ugyancsak monolit vasbetonlépcsők biztosítják. A felépítmény poroton hőszigetelésű téglából épült. A műterem rész külön bejáratát egy fém csigalépcső is biztosítja.

Az  ingatlan sajátos értéke, hogy egy 35 méter hosszú, autókkal való behajtásra alkalmas nyéllel  kapcsolódik az utcához. Ezt a behajtó utat keletről viacolorral burkolt és dús  növényzettel borított támfal határolja, melyet központilag vezérelt automatikus öntöző berendezés tart üde zöld állapotban. A behajtó végén található garázsban egy nagy méretű autónak van hely, a garázs előtt pedig kettő kisebb autó parkolhat le.

konyha egyedi tervezésű Ligeti design, valódi fa - amerikai dió - kivitelezésű, a fali burkoló felületekkel együtt. Gránit munkalap, Miele gépek mellett, beépített 690 literes Amana MNoFrost márkájú, amerikai rendszerű hűtő-fagyasztó valamint jégkocka- és vízgyártó berendezés van.

A földszinten, a nagy nappaliban  kialakított nyílt tűzterű kandalló különleges élményt nyújt őszi és tavaszi estéken. A kandalló egyedi építésű,  nagy kiterjedésű faragott kőfallal, igazán különleges, megunhatatlan látvány. A teljes földszinti légtér befűthető hidegebb őszi, illetve tavaszi napokon. A kandalló építéséhez használt budakalászi mészkő burkolat vezet végig a nappalin, illetve a bejárati íves előszobán.  A nappaliban egyedi tervezésű, eredeti mahagóni fa alapanyagból készített, kivételesen finom kialakítású szekrény és könyves pult található. 

A stúdióház talán legkedveltebb adottsága a természetes kapcsolat a kerttel, négy öt bejáraton keresztül is. A díszkert látványa a kilátással együtt lenyűgöz bárkit, aki ide betér.

Az épület fűtése gázkazánnal történik, és kettős hőcserélőn keresztül padló- és falfűtéssel, amely nagyon gazdaságos. A külső határoló falak fűtöttek. A víz víztisztító és vízlágyító szűrőn keresztül érkezik.

Telefonon történő egyeztetést követően az ingatlan rugalmas időpontokban megtekinthető.


Paraméterek

Jelleg:
Eladó
Típus:
Családi ház
Elhelyezkedés:
Budapest, XXII. kerület Budafok – Rózsavölgy
Alapterület:
450 m2
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla
Telekméret:
979 m2
Külső állapot:
Kiváló
Fűtés:
Hőszivattyú
Kilátás:
Panorámás
Szintek száma:
2
Akadálymentesítés:
Részben akadálymentesített

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétvégén délelőtt
Hétköznap délután
Hétvégén délután
Hétköznap este
Hétvégén este
Kérés elküldése

Térkép

SCHMIDT Ákos

  +36 30 660-0008
  schmidt.akos@a1ingatlan.hu
     

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Küldés